Hotelli, joka sopii juhlatilaksi ja hääpaikaksi - Kuopio, Kurkimäki

Kuopion laidalla, Kurkimäen kylässä sijaitseva Hotelli & Tilausravintola Koivuranta on erinomainen paikka juhlien, häiden, tapahtumien, kokousten ja virkistyspäivien järjestämiselle. Erityisesti hääpaikkana Koivuranta on lyömätön, sillä meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen hääjuhlaan. Tarjoamme käyttöösi upeat tilat maalaismiljöineen, ammattitaitoisen pitopalvelun sekä runsaan majoituksen. Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme sisältää kattavia juhla- ja kokouspaketteja. Meillä on varattavissa kaksi juhlatilaa erilaisiin ja erikokoisiin 10-100 hengen juhliin. 

Omassa rauhassa, lähellä kaupunkia

Ajomatka kaupungista meille kestää vain noin 15 minuuttia, mutta Koivuranta on silti täysin omassa rauhassaan luonnon helmassa, kauniin Laukaanjärven rannalla. Kesäisin voit siis uida tai kalastaa ja talvisin hiihtää tai kelkkailla järven jäällä. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset.

Hyvät ja esteettömät tilat

Isolla tontillamme sijaitsee hotellin päärakennus, takkatupa, rivitalohuoneistot sekä vierastalo. Tiloistamme löydät muun muassa 100-paikkaisen ravintolan, takkatuvassa noin 50 hengen tilat, kokoustilat ja saunat. Päärakennuksessa käytössä on kaksi saunaa, lisäksi rannasta löytyy rantasauna sekä kylpytynnyri.

Kaikki rakennuksemme ovat esteettömästi yhdessä tasossa, joten myös lapsiperheiden ja liikuntarajoitteisten on helppoa pärjätä tiloissamme. Piha-alueella on lisäksi asfaltointi, joka helpottaa kulkemista lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla.

Meillä voi järjestää leirejä

Koivuranta on erinomainen paikka leirien järjestämiselle, sillä tilamme ovat erittäin turvalliset. Meillä järjestetään nykyään esimerkiksi rippileirejä, vammaisleirejä ja urheiluleirejä.

Tervetuloa viihtymään

Tervetuloa viihtymään Hotelli & Tilausravintola Koivurantaan! Jos haluat varata huoneen, järjestää tapahtuman tai olet kiinnostunut leirimahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele lisää! Meiltä saat palvelua myös englanniksi ja venäjäksi.

Varaa nyt!