Majoitus, Kuopio ja Kurkimäki

Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisät ja hyvin varustetut majoitustilat hotellissa. Hotellimme majoituskapasiteetti on suunnattu 86 hengelle. Koko alueella on maksuton langaton nettiyhteys. Viihtyisien hotellihuoneiden ikkunat on suunnattu kohti upeaa, suomalaista luontoa.

Hotellihuoneet

Hotellissa on vieraskäyttöön 13 huonetta. Jokaisessa huoneessa on langaton internet-yhteys, suihku, WC, työpöytä ja televisio sekä pieni terassi, jolta käsin voitte ihailla näkymiä järvelle.

Huoneet:

  • 2 x 2 hengen huone
  • 2 x 3 hengen huone
  •  9 x 4 hengen huone

Tarvittaessa saatavilla on lisävuoteita, alle kolmivuotiaan lapsen vuode on maksuton. 

Perheasunto

Majoituskäytössä on myös kaksi perheasuntoa, joista aukeaa näköala järvelle. Kummassakin asunnossa on kaksi makuuhuonetta (yhteensä 7 petipaikkaa). Asunnot sopivat mainiosti esimerkiksi perheille tai kaveriporukoille. Myös polttaritilaisuuksia voi järjestää perheasunnoissa kätevästi.

Perheasunnossa asuminen mahdollistaa oman aterioinnin ja kahvittelun järjestämisen omien toiveiden mukaan. Asunnoissa on langaton nettiyhteys sekä yhteinen suihku ja WC.

Pikkuhostelli

Tavallisten hotellihuoneiden sekä perheasuntojen ohella yöpyä voi myös pikkuhostellissa. Talossa on neljä huonetta, joista jokaiseen mahtuu 5 henkeä. Yhteensä taloon mahtuu siis 20 henkeä, eli iso perhe, polttariseurue tai kaveriporukka majoittuu siellä erittäin mukavasti.   

Joka huoneessa on kaksi kerrossänkyä sekä tavallinen vuode. Keittiö on hyvin varusteltu, sieltä löytyy astiasto ja tarvittavat kodinkoneet. Pikkuhostellissa on langaton nettiyhteys sekä kaksi yhteistä suihkua ja WC:tä.

Tee varaus!

Varaa nyt ja tule rentoutumaan lähelle luontoa.

Järjestä meillä kokoukset, juhlat, virkistyspäivät tai leirit. Upea maalaismiljöö, osaava pitopalvelu ja runsas hotellimajoitus. 150-paikkainen ravintola, takkahuonebaari, saunat ja kokoustilat.