Tilaussauna ja muut palvelumme Kuopiossa, Pohjois-Savon sydämessä

Majoitus-, ravintola-, kokous- ja juhlapalveluiden ohella Hotelli & Tilausravintola Koivuranta tarjoaa muitakin palveluita, kuten esimerkiksi tilaussaunan. Koivuranta onkin todellinen monitoimikeskus Laukaanjärven rannalla, lähellä kaupunkia, mutta silti täysin omassa rauhassaan. Muistathan, että olemme myös oivallinen hääpaikka niin pienille kuin vähän isommillekin hääjuhlille!

Saunatilat

Päärakennuksessa käytössä on kaksi saunaa, lisäksi rannasta löytyy kaksi rantasaunaa sekä kylpytynnyri. Suomalaisen saunan lempeissä löylyissä unohtuvat arkiset murheet ja ruumis sekä mieli puhdistuvat. Halutessasi pitopalvelumme järjestää saunalle pientä purtavaa.

Kota, noidan asumus

Illanistujaisiin tai uusia kokemuksia haluavalle on tarjolla hieman erilainen majapaikka, leikkisästi noidan asumukseksi kutsuttu kota. Tilavassa kodassa on pyöreä lattia, penkeillä eläinten taljoja ja keskellä tulisija. Kota on loistava paikka grillailuun, yhdessäolosta nauttimiseen ja hullutteluun - se sopii siis erinomaisesti vaikkapa polttarien viettopaikaksi!

Kota on erittäin suosittu kesäaikaan, joten  omalle porukalle kannattaa varata aika riittävän ajoissa.

Ota yhteyttä

Kun haluat päästä viettämään laatuaikaa luonnon helmaan, ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää palveluistamme. Meillä rentoutuu niin keho kuin mielikin.

Kuopion laidalla, Kurkimäen kylässä sijaitseva Hotelli & Tilausravintola Koivuranta on erinomainen paikka juhlien, tapahtumien, kokousten ja virkistyspäivien järjestämiselle. Tarjoamme käyttöösi upeat tilat maalaismiljöineen, ammattitaitoisen pitopalvelun sekä hyvän majoituksen.