Tilausravintola, Kuopio ja Kurkimäki

100-paikkainen tilausravintolamme tarjoaa herkullista ruokaa isoonkin nälkään, ja viimeistään seisovan pöydän äärellä pääset nautiskelemaan monipuolisesta makuelämyksestä. Meillä ei ole A-oikeuksia, joten asiakas voi halutessaan tuoda omat juomat esimerkiksi hääjuhlaan.

Ravintolaruokaa luonnollisesti ja tuoreesti

Ravintolassa me uskomme, että hyvä ruoka syntyy hyvistä ainesosista. Tästä syystä haluamme käyttää mahdollisimman paljon tuoreita ja luonnonmukaisia raaka-aineita valmistusprosessissa  vain paras on kyllin hyvää.

Oletko järjestämässä häitä?

Hääpaikkana Hotelli & Tilausravintola Koivuranta on erinomainen. Muunneltavien tilojemme ja luonnonkauniin sijaintimme ohella etuna on se, että voit tilata meiltä myös herkullisen häämenun juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Ravintolamme henkilökunta auttaa sinua mielellään menun kanssa!

Syö, juo ja nauti

Täyden palvelun hotelli- ja ravintolayrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia nautintoja. Saavu siis nauttimaan kauniista maisemista, luonnon helmassa olevasta rauhasta ja hyvistä ruoista Hotelli & Tilausravintola Koivurantaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Hotelli & Tilausravintola Koivurinta 15 min. päässä Kuopiosta.